لازانیا

لازانیا ۳۰۰ گرمی

تامین کننده :

تک ماکارون

کاربر عادی
تماس با تامین کنندها

لازانیا را به آرامی و تک تک به ۲/۵ لیتر آب درحال جوش دارای مقدار کمی نمک و روغن اضافه می کنیم.
پس از ۸-۶ دقیقه با آب سرد آبکشی می کنیم.
کف ظرف نسوز یا پیرکس را با کره یا روغن زیتون چرب نموده .
لایه لایه با لازانیا و مایه مورد نظر پر نمائید.
روی آخرین لایه سس سفید و پنیر پیتزا اضافه نمائید.
ظرف حاوی لازانیا را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه درون فر ۲۲۰ درجه قرارداده تا روی آن طلایی رنگ شود.
اکنون لازانیا آماده مصرف است.

دیدگاهتان را بنویسید