مایع کامل پاستوریزه
مایع کامل پاستوریزه یا به زبان لاتین Pasteurized Whole Egg، در واقع همان مایع زرده و سفیده مخلوط شده حاصل از شکستن تخممرغ میباشد که فرآیند هموژناسیون و پاستوریزاسیون بر روی آن انجام شده است.
تامین کننده :
صنعت غذایی بنا
کاربر عادی
این محصول در بستههای پلیاتیلن سه لایه 5 کیلوگرمی و همچنین سطلهای 20 کیلوگرمی عرضه میشود.
تخممرغ کامل پاستوریزه محصولی مناسب جهت مصرف در صنایع تولید کیک، کلوچه و بیسکویت میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.