سفیده پاستوریزه

سفیده پاستوریزه یا به زبان لاتین Pasteurized egg White همان مایع سفیده تخم‌مرغ حاصل از شکستن تخم‌مرغ می‌باشد که زرده تخم‌مرغ به طور کامل از آن جداسازی شده و سپس فرآیند هموژناسیون و پاستوریزاسیون بر روی آن صورت گرفته است.

تامین کننده :

صنعت غذایی بنا

کاربر عادی
تماس با تامین کنندها

این محصول در سطل‌های 20 کیلوگرمی و هم چنین بسته‌های پلی‌اتیلن سه لایه 5 کیلوگرمی عرضه می‌شود.

سفیده پاستوریزه در صنایع تولید محصولات گوشتی، سوسیس، کالباس و غذاهای آماده بسیار کاربرد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید