سفیده پاستوریزه
سفیده پاستوریزه یا به زبان لاتین Pasteurized egg White همان مایع سفیده تخممرغ حاصل از شکستن تخممرغ میباشد که زرده تخممرغ به طور کامل از آن جداسازی شده و سپس فرآیند هموژناسیون و پاستوریزاسیون بر روی آن صورت گرفته است.
تامین کننده :
صنعت غذایی بنا
کاربر عادی
این محصول در سطلهای 20 کیلوگرمی و هم چنین بستههای پلیاتیلن سه لایه 5 کیلوگرمی عرضه میشود.
سفیده پاستوریزه در صنایع تولید محصولات گوشتی، سوسیس، کالباس و غذاهای آماده بسیار کاربرد دارد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.