فیش فینگر

برای کسانی که طبخ ماهی را کاری زمان‌بر و پردردسر می‌دانند، فیش فینگر بهترین انتخاب است. ماهی‌های سوخاری‌شده با طعمی خوش و ظاهری زیبا که بین کودکان هم طرفدار دارد.

تامین کننده :

فرآورده های غذایی سفره رنگین دریا (مارین)

کاربر عادی
تماس با تامین کنندها

زمان طبخ زمان طبخ : 10 تا 13 دقیقه
توجه : پس از یخ‌زدایی، مجددا منجمد نشود, در دمای -18 درجه سانتی‌گراد نگهداری شود.
وزن محصول وزن : 500gr
تعداد بسته های مارین در هر کارتن تعداد در کارتن : 20 بسته

روش‌های پخت
تابه: داخل تابه مقدار کمی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس فیش فینگرها را به‌طور یخ‌زده در تابه قرار دهید و روی شعله متوسط، بین ۱۰ تا ۱۳ دقیقه سرخ کنید و در مدت سرخ‌کردن، چند بار آنها را زیر و رو کنید. در تابه را هرگز نبندید.
سرخ‌کن: در سرخ‌کن به میزان مناسبی روغن بریزید و صبر کنید تا دمای آن به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد. سپس فیش فینگرها را به‌مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در دستگاه قرار دهید تا سرخ شود.
فر: دمای فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و فیش فینگرها را به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا آماده شود.
نکات مهم:
برای طبخ این محصول از ماکروویو/ ماکروفر استفاده نکنید.
محصول را پیش از پخت، یخ‌زدایی نکنید.
این محصول را پس از پخت، مجدد منجمد نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید