مرغ برگر سوخاری
مواد تشکیل دهنده مرغ برگر سوخاری: گوشت مرغ 65 درصد، کازنین، روغن آفتابگردان، پودر تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک نصویه شده، شیر خشک کم چرب، ادویه مخصوص مارین
تامین کننده :
فرآورده های غذایی سفره رنگین دریا (مارین)
کاربر عادی
زمان طبخ : 10 تا 13 دقیقه
توجه : پس از یخزدایی، مجددا منجمد نشود, در دمای -18 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
وزن محصول وزن : 460gr
تعداد بسته های مارین در هر کارتن تعداد در کارتن : 20 بسته
روش پخت: ابتدا مدتی قبل از پخت، همبرگرها را در دمای محیط قرار دهید. مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.
هنگامی که روغن خوب داغ شد، همبرگرها را به آرامی در تابه سرخ کنید.
توجه داشته باشید که شعله در زمان طبخ باید کم باشد و بهتر است درب ماهی تابه را هنگام سرخ شدن بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.