کود کامل بیولوژیک بایوفارم ویژه زراعت

تثبیت­کننده نیتروژن و تبدیل عناصر فسفر و پتاسیم از فرم غیرقابل جذب به فرم قابل جذب برای گیاه و کاهش مصرف کودهای شیمیایی
تقویت و گسترش سیستم ریشه­ای و تارهای کشنده و افزایش قدرت جذب عناصر از جمله عناصر ریزمغذی نظیر آهن، روی و منگنز
باکتری‏های موجود در بایوفارم با تولید متابولیت‏های مختلف باعث مقاومت گیاه در برابر بیماری‏های گیاهی و حشرات آفت به­ویژه آفات مکنده و نیز عوامل تنش‏زای محیطی مثل خشکی و شوری می‏شوند.
افزایش درصد جوانه‏زنی، تقویت بنیه گیاهچه، ازدیاد وزن خشک بخش‏های هوایی و ریشه گیاه و در نهایت افزایش تولید و عملکرد در واحد سطح
افزایش طول گیاه، قطر ساقه، تعداد شاخه‏ها، میزان گلدهی، افزایش قطر طبق در آفتابگردان

تامین کننده :

فن آوری زیستی طبیعت گرا (بایوران)

کاربر عادی
تماس با تامین کنندها

مقدار ماده فعال
هیومیک اسید 60%
فولویک اسید 1%
پتاسیم 8%
Bacillus velezensis CFU/gr 2 × 106
بسته بندی : بطری حاوی مایع 1 لیتری است.

دوز توصیه شده
بذرمال: 1 تا 4 لیتر بایوفارم ویژه زراعت روی ۱۰۰ کیلوگرم بذر گیاهان (میزان مصرف محصول با کاهش اندازه بذر، افزایش می­یابد) ریخته و بذرها زیر و رو شوند. سپس، بذرها به مدت 5 تا 10 دقیقه در سایه پهن و پس از خشک شدن، اقدام به کشت شود.
تلقیح بذرهای جوانه­زده: پس از جوانه‌زدن بذرهایی مانند برنج، ۱ لیتر از محصول را در مقدار مناسب آب حل کرده و بذرهای جوانه‌زده مربوط به یک هکتار زمین، به محلول حاصل آغشته شود.
تلقیح ریشه نشاء: 3 لیتر بایوفارم ویژه زراعت در ۱۰۰ لیتر آب حل شود. سپس، به­تدریج نشاء مربوط به یک هکتار، پیش از کاشت در زمین اصلی، به مدت ۱۵ دقیقه در محلول حاصل قرار داده شود.
تلقیح غده: 5 لیتر بایوفارم ویژه زراعت برای تلقیح یک تن غده (سیب­زمینی) استفاده شود. در ابتدا، 5 لیتر از محصول در 100 لیتر آب حل شده، سپس، به­تدریج غده­های سیب­زمینی را به مدت 15 دقیقه درون محلول قرار داده و در نهایت به زمین اصلی منتقل شود.
آب آبیاری: 3 تا 4 لیتر بایوفارم ویژه زراعت را با 100 لیتر آب مخلوط کرده و در یک مخزن شیردار در مسیر آبیاری قرار داده تا به‌طور یکنواخت در یک هکتار از باغ یا مزرعه پخش شود.
شرایط نگهداری
بایوفارم را دور از تابش مستقیم آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و از یخ­زدگی آن جلوگیری شود.
در صورت باز شدن پلمپ بسته­ بندی، ماندگاری محصول کاهش می­ یابد.
تاریخ انقضا
در صورت نگهداری در شرایط خشک و خنک تا 6 ماه پس از تولید قابل مصرف است.

دیدگاهتان را بنویسید