آرد ستاره
آردی است که بیشتر از آندوسپرم تهیه می شود. این آرد بیشتر در تولید فرآورده هایی مانند انواع نان های حجیم، نیمه حجیم و برخی از انواع شیرینی کاربرد دارد.
تامین کننده :
تولیدی آردداران
کاربر عادی
خاکستر : 0.6-0.501
رطوبت : 14.2
پروتئین : حداقل 12.5
گلوتن مرطوب : حداقل 32
اسیدیته : 2.4
اندازه ذرات به درصد
روی الک 475 میکرون : –
روی الک 180 میکرون : حداکثر 10
روی الک 125 میکرون : حداکثر 30
زیر الک 125 میکرون : حداکثر 60
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.