آرد ماکارونی
ذرات آردی است که از آندوسپرم گندم سخت یا نیمه سخت تهیه شده است. این آرد بیشتر در تولید فرآورده هایی مانند انواع محصولات خمیری و ماکارونی کاربرد دارد.
تامین کننده :
تولیدی آردداران
کاربر عادی
خاکستر : حداکثر 0.65
رطوبت : 14.2
پروتئین : حداقل 12
گلوتن مرطوب : –
اسیدیته : 2.4
اندازه ذرات به درصد
روی الک 475 میکرون : –
روی الک 180 میکرون : حداکثر 10
روی الک 125 میکرون : حداکثر 35
زیر الک 125 میکرون : حداکثر 55
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.