سمولینا

سمولینا حاصل آسیابانی گندم های سخت و عموما دروم است. سمولینا ماده اولیه اصلی جهت تولید ماکارونی بوده و در مقایسه با گندم های نانوایی دارای رنگدانه های طبیعی زرد رنگ بالاتری است. همچنین این گندم ها دارای مقادیر فراوانی پروتئین، ویتامین املاح و مواد غذایی مفید در مقایسه با سایر گندم های نرم می باشد. معمولا هر قدر دانه گندم دروم درشت تر، شیشه ای تر و دارای وزن سنگین تری باشد میزان سمولینای استحصالی آن بیشتر و از کیفیت بالاتری برخوردار است. سمولینای حاصل از گندم های دروم به رنگ زرد کهربایی است و معمولا برای تولیدات پاستا مورد استفاده قرار می گیرد.

تامین کننده :

تولیدی آردداران

کاربر عادی
تماس با تامین کنندها

خاکستر : 0.75-0.65
رطوبت : 14.2
پروتئین : حداقل 12.5
گلوتن مرطوب : –
اسیدیته : 3.5
اندازه ذرات به درصد
روی الک 475 میکرون : –
روی الک 180 میکرون : حداقل 90 درصد از 150 تا 350 میکرون
روی الک 125 میکرون : حداقل 90 درصد از 150 تا 350 میکرون
زیر الک 125 میکرون : حداقل 90 درصد از 150 تا 350 میکرون

دیدگاهتان را بنویسید