نان جو دو سر
نان جو دو سر از قدیم در سفره های ایرانی وجود داشته است. این نان مخلوطی از آرد گندم،آرد جو و سبوس می باشد.
تامین کننده :
نامی نیک نهاد (سه نان)
کاربر عادی
ارزش غذایی در یک برش نان
قند : 0.4 گرم
نمک : 0.25 گرم
فیبر : 3.5 گرم
پروتئین : 4 گرم
چربی : 0.2 گرم
کربوهیدرات : 76 گرم
اسیدهایچربترانس : 0.03 گرم
انرژی : 76 کالری
به دلیل وجود فیبر بالا برای بهبود مشکلات گوارشی موثر است.
در تنظیم فشارخون و بهبود سلامت قلب نقش موثری دارد.
نان تهیه شده از آرد جو؛ حاوی مقادیر زیادی از ویتامین، آنتی اکسیدان، پروتئین و فیبر می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.