در سال ۱۳۷۳ و اندکی پس از تحولات تکنولوژی صورت گرفته در جهان در راستای تولید بهداشتی و تغذیه ای ماکارونی در مقیاس انبوه، شرکت تولیدی تک ماکارون با هدف تهیه غذای سالم و کافی اقدام به خریداری و تاسیس پیشرفته ترین ماشین آلات و فن آوری روز دنیا از کشور سوئیس نمودند. این ماشین آلات قادر بودند کیفیت برتر ماکارونی را بصورت پیوسته، همراه با استانداردهای ملی و بین المللی تولید و بسته بندی نمایند. محصولات این شرکت معظم در مهرماه ۱۳۷۷ با تنوعی بالغ بر ۵ محصول رشته ای و ۱۰ محصول فرمی و بصورت انبوه در کلیه نقاط کشور توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت. کیفیت منحصر بفرد محصولات، ارزش تغذیه ای بالا، بسته بندی زیبا و جذاب باعث شد تا محصولات تک ماکارون منطبق با اکثریت سلیقه ها و ذائقه ها قرار گرفته و اقبال عمومی را به همراه داشته باشد. پس از تکمیل ظرفیت خطوط شرکت تولیدی تک ماکارون در قالب طراحی جامع و از قبل برنامه ریزی شده طرحهای تحقیقاتی و توسعه ای خود را بصورت افزایش همزمان ظرفیت و تنوع محصولات (در دو مرحله، اول ۸۱-۸۰ و سپس در سال ۸۷-۸۶) در پیش گرفت. بطوریکه هم اکنون این شرکت با ۶ خط تولید محصولات ماکارونی قادر است بیش از ۴۵۰ تن محصولات مختلف را به بازار ارایه نماید که با توجه به طرح توسعه به ۶۰۰ تن در روز می رسد. در سال ۱۳۹۹، ما موفق به تولید محصولات ارگانیک با استفاده از به روزترین فن آوری و بهترین مواد اولیه شده ایم. محصولات ارگانیک ما شامل ماکارونی و اسپاگتی و به زودی محصولات بیشتری هستند.